Jones Kleber Moreira dos Santos

graduation at Bacharelado em Psicologia from Universidade Severino Sombra (2016) and graduation at Bacharelado em Administração from Universidade Severino Sombra (2008). Has experience in Administration, focusing on Administration
(Text informed by the author)

Last updated 08/29/2018
Address to access this CV:
http://lattes.cnpq.br/1571932607882591
29/08/2018

Personal Information
NameJones Kleber Moreira dos Santos
Bibliographic CitationSANTOS, J. K. M.
Professional AddressVisão On-line Assessroria e Informática Ltda..
Praça Salim Chimelli, 108 Sala 215
Centro
25807280 - Três Rios, RJ - Brasil
Phone: (24) 22523017
Website URL: www.visao-ol.com.br

Formal Education/Degree
2017Professional Master Studies in progress in Sistemas de Gestão .
Universidade Federal Fluminense, UFF, Brasil.
Title: , Year of degree: .
Advisor: SÉRGIO LUIZ BRAGA FRANÇA, D.Sc..
Keywords: CULTURA ORGANIZACIONAL; GESTÃO DO CONHECIMENTO; DESEMPENHO ORGANIZACIONAL.
2009 - 2011Specialization in MBA em Gestão de Pessoas . (Carga Horária: 360h).
Universidade Severino Sombra, USS, Brasil.
Advisor: André Luís da Silva Baylão.
2009 - 2010Specialization in Especialização em Governança de TI . (Carga Horária: 420h).
Serviço Nacional de Aprendizagem Comercial RJ, SENAC ARRJ, Brasil.
Advisor: Vladimir Leite Gonçalves.
2012 - 2016Graduation in Bacharelado em Psicologia .
Universidade Severino Sombra, USS, Brasil.
Advisor: Professora Michele Mariana V. F. Santos.
2004 - 2008Graduation in Bacharelado em Administração .
Universidade Severino Sombra, USS, Brasil.
Advisor: José Augusto Teixeira de Lima Junior.



Complementary Education
2016Formação e Certificação Internacional Online em Coaching.
Instituto Brasileiro de Coaching, IBC COACHING, Brasil.
2016English Language.
American & British Academy - ABA English, ABA, Brasil.
2018 - 2018Delphi DataSnap. (Credit Hours: 24h).
Embarcadero do Brasil, EMBARCADERO, Brasil.
2018 - 2018Noções de Saúde e Espiritismo. (Credit Hours: 1h).
Associação Médico-Espírita de São Paulo, AME-SP, Brasil.
2018 - 2018Delphi Mobile Essentials. (Credit Hours: 32h).
Embarcadero do Brasil, EMBARCADERO, Brasil.
2018 - 2018Capacitação de voluntários para o trabalho no Grupo Apoio Fraterno. (Credit Hours: 8h).
ASSOCIAÇÃO MÉDICO-ESPÍRITA DE SANTO ÂNGELO, AME SANTO ÂNGELO, Brasil.
2016 - 2016Minicurso Psicologia Organizacional:Principais Técnicas em Recursos Humanos. (Credit Hours: 30h).
Michele Mariana V. F. Santos - CRP 05/39073, MICHELE, Brasil.
2015 - 2015Distúrbios de Aprendizagem. (Credit Hours: 60h).
Associação Brasileira de Educação Online, ABELINE, Brasil.
2015 - 2015Estatuto do Idoso. (Credit Hours: 70h).
Associação Brasileira de Educação Online, ABELINE, Brasil.
2015 - 2015Delphi Android Essentials. (Credit Hours: 24h).
Embarcadero do Brasil, EMBARCADERO, Brasil.
2013 - 2013Treinamento de Capacitação Técnica. (Credit Hours: 35h).
Companytec Automação e Controle Ltda., COMPANYTEC, Brasil.
2012 - 2012Como Organizar e Dirigir uma Empresa. (Credit Hours: 10h).
MELHOR IDEIA EVENTOS, MIE, Brasil.
2011 - 2011Relações Humanas e Comunicação Eficaz. (Credit Hours: 48h).
Dale Carnegie Training, DALE, Brasil.
2008 - 2008Gestçao da Tecnologia da Informação. (Credit Hours: 15h).
Catho Educacional, CATHO, Brasil.
1993 - 1993Chefia e Liderança. (Credit Hours: 12h).
SEBRAE RJ, SEBRAE, Brasil.
1992 - 1992Iniciação Profissional de Auxiliar Contábil.
Serviço Nacional de Aprendizagem Comercial RJ, SENAC ARRJ, Brasil.
1991 - 1992Lógica de Programação Clipper Summer'87. (Credit Hours: 120h).
Proceed Tecnologia em Informática Ltda., PROCEED, Brasil.
1991 - 1991Sistema Operacional MS-DOS. (Credit Hours: 30h).
Sola S/A Indústrias Alimentícias, SOLA, Brasil.
1991 - 1991Informática (Linguagem Básic). (Credit Hours: 540h).
Instituto Universal Brasileiro, INSTITUTO, Brasil.
1989 - 1989Programação de Computadores. (Credit Hours: 140h).
Unidados Serviços e Sistemas S/C Ltda., UNIDADOS, Brasil.
1986 - 1986Datlografia.
Escola Oriente, ORIENTE, Brasil.


Professional Experience
Visão On-line Assessroria e Informática Ltda., VOL, Brasil.
Contract
1998 - Present Type of contract: Administrador, Functional Placement: , Exclusive Dedication.
Priscal Indústrias Alimentícias Ltda., PRISCAL, Brasil.
Contract
1995 - 1995 Type of contract: Colaborator, Functional Placement: , Exclusive Dedication.
System World Sistemas e Suprimentos para Informática Ltda., SYSTEM, Brasil.
Contract
1994 - 1995 Type of contract: Sócio Proprietário, Functional Placement: , Exclusive Dedication.
Proceed Tecnologia em Informática Ltda., PROCEED, Brasil.
Contract
1994 - 1994 Type of contract: Colaborator, Functional Placement: , Exclusive Dedication.
Contract
1993 - 1993 Type of contract: Colaborator, Functional Placement: , Exclusive Dedication.
Sola S/A Indústrias Alimentícias, SOLA, Brasil.
Contract
1991 - 1992 Type of contract: Colaborator, Functional Placement: , Exclusive Dedication.
Contract
1990 - 1991 Type of contract: Funcionário, Functional Placement: , Exclusive Dedication.
Contract
1987 - 1990 Type of contract: Funcionário, Functional Placement: , Exclusive Dedication.

Areas of Expertise
1. Major Area: Applied Social Sciences / Area: Administration.

Languages
English Comprehends Reasonably, Speaks Little, Reads Reasonably, Writes Little.
Portuguese Comprehends Well, Speaks Well, Reads Well, Writes Well.

Awards and Titles
2016Certificado de Mensão Honrosa pela melhor apresentação de pôster do trabalho intitulado "CULTURA ORGANIZACIONAL E SUA IMPORTÂNCIA NO DESEMPENHO DAS EQUIPES DE TRABALHO", Universidade Severino Sombra.


Scientific, Technological, Artistic and Cultural Production
Bibliographical Production

Events
Participation in events
1. . 2018. (Participation In Events/ Workshops).
2. . 2017. (Participation In Events/ Congresses).
3. . 2016. (Participation In Events/ Congresses).
4. . 2016. (Participation In Events/ Seminary).
5. . 2016. (Participation In Events/ Workshops).
6. . 2016. (Participation In Events/ Meetings).
8. . 2015. (Participation In Events/ Seminary).
9. . 2015. (Participation In Events/ Meetings).
11. . 2014. (Participation In Events/ Seminary).
12. . 2014. (Participation In Events/ Symposium).
13. . 2014. (Participation In Events/ Workshops).
14. . 2014. (Participation In Events/ Meetings).
15. . 2013. (Participation In Events/ Seminary).
16. . 2013. (Participation In Events/ Workshops).
17. . 2012. (Participation In Events/ Seminary).
18. . 2012. (Participation In Events/ Meetings).
19. . 2012. (Participation In Events/Other).
Organization of Events
1. SANTOS, J. K. M. ; BONFORT, A. A. ; BERMUTI, C. E. . . 2018. (Event Production/ Other).
2.   SANTOS, J. K. M. ; BONFORT, A. A. ; RIBEIRO, B. S. ; ERMINDA, D. V. ; NASCIMENTO, G. A. ; COSTA, M. S. ; SOUZA, R. G. R. ; ALMEIDA, S. F. C. N. ; OLIVEIRA, S. ; SANTOS, M. M. V. F. . . 2016. (Event Production/ Other).
Page generated by Lattes Database System - CNPq at 10/12/2018 - 9:53:07